Laatste nieuws:

, 23 juni 2021 09:43

YES – Samenwerking te zien in webinar

Yaskawa Benelux, EKB Industriële Automatisering en Sanders Machinebouw leveren alle drie automatiseringsoplossingen in uiteenlopende branches, zoals de voedingsmiddelenindustrie, chemie, farmacie, semi conductor & cleanroom applicaties. Door jarenlange ervaring en het veelvuldig samenwerken is er een speciale dynamiek ontstaan tussen de drie bedrijven, waarbij de mooiste projecten gerealiseerd zijn.

'
1/1
Op aanvraag van een internationale producent van afdichtingen, complexe en eenvoudige ontwerpen in rubber en silicone heeft Sanders Machinebouw een maatwerk machine ontwikkeld voor een complexe Seal Tester Unit, waarin seals aan een 100% druktest controle worden blootgesteld. De machine is ontwikkeld om door middel van druk twee seals tegelijk te testen, de seals te printen en te controleren of de print op de juiste manier is aangebracht. Alles wordt uitgevoerd in 6,8 seconden per indexering. De belangrijkste eisen die de klant aan deze machine stelt, zijn: snelheid (productieverhoging) en kwaliteitsverbetering.

Op dit moment realiseert Sanders Machinebouw dit project in nauwe samenwerking met Yaskawa (verantwoordelijk voor juiste robotkeuze) en EKB (verantwoordelijk voor machinebesturing en robot integratie).

Webinar Productieverhoging en kwaliteitsverbetering

Tijdens het webinar Productieverhoging en kwaliteitsverbetering op dinsdag 29 juni om 09:00 uur lichten de bedrijven de use case over het gezamenlijk project toe. Ze gaan in op de technieken en de integratie ervan die in deze case gebruikt zijn. Hoewel iedere case natuurlijk uniek is, zijn er veel raakvlakken met andere productiebedrijven, namelijk de behoefte aan een hogere productie en betere kwaliteit.

bron: Sanders Machinebouw

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (5)

19 juni 2024 - Metaal Kathedraal, Utrecht
FEDA Business Inspiration Day
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden