Laatste nieuws:

, 10 februari 2021 09:36

Mparts gaat samenwerken met Rohde

Met gepaste trots laat Mparts weten dat ze hun assortiment wederom hebben uitgebreid. Ditmaal met een uitgebreid productenprogramma ‘Handgrepen’ van de Duitse producent Rohde AG. Mparts is vanaf heden de nieuwe distributeur in de Benelux.

'
1/1
Het Duitse familiebedrijf Rohde, sinds 1925 actief op het gebied van oppervlaktetechniek, is een ‘high end'-producent van een omvangrijk pakket functionele hand-, buis- en beugel-, draag-, paneel- en profielgrepen, alsmede inklapbare grepen. Handgrepen die afhankelijk van het model zijn uitgevoerd met elektronica, LED's, transponders etc. Allemaal componenten die vervaardigd worden met behulp van geavanceerde CNC-bewerkingsmachines die in de 13.000 m2 productieruimte bij Rohde AG in Nörten-Hardenberg staan opgesteld. Gewerkt wordt conform de nieuwste ‘state of the art'-technologie. Handgrepen van deze fabrikant worden in zeer uiteenlopende branches toegepast: van de machine- en apparatenbouw tot de wereld van HVAC, de scheepvaart, de medische sector en de industrie. Met name in de laatstgenoemde sector zijn de hoogwaardige handgrepen van deze fabrikant bekend vanwege het gebruik bij onder andere deuren van bewerkingsmachines en veiligheidshekken. Afhankelijk van de toepassing kan worden gekozen voor handgrepen uit het standaard assortiment van Rohde of voor op maat gemaakte handgrepen. Het pakket van Rohde dat Mparts nu heeft toegevoegd aan haar assortiment omvat in totaal 10 verschillende series handgrepen. Elke serie bestaat uit meerdere modellen die vervaardigd zijn van uiteenlopende materialen als aluminium, staal, RVS, kunststof of combinaties hiervan. Ook gepoedercoate modellen maken deel uit van het pakket. Kenmerkend is dat elk model een eigen functionaliteit heeft. Zo zijn er bijvoorbeeld handgrepen leverbaar met drie kleuren verlichting en een transponder.

bron: MParts

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (4)

1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Motek
8 oktober 2024 - Stuttgart (D)
Vision

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden