Laatste nieuws:

, 21 mei 2019 09:19

Virtual Fair van Eplan zoomt in op digitalisering

Digitalisering is het centrale thema van de Virtual Fair die vandaag (dinsdag) nog tot 22.00 duurt. De virtuele beurs is een zestien uur durend evenement met presentaties, live-demonstraties en management-discussies, allemaal met één doel: de directe uitwisseling van kennis in meer dan zeventig landen over de hele wereld. Ook is er een Nederlandse virtuele stand op de Virtual Fair aanwezig.

Vandaag houdt Eplan de vierde Virtual Fair, de virtuele beurs die deze keer zestien uur lang live gaat voor meer dan zeventig landen over de hele wereld. '
Vandaag houdt Eplan de vierde Virtual Fair, de virtuele beurs die deze keer zestien uur lang live gaat voor meer dan zeventig landen over de hele wereld.
1/1
Een paar weken na de Hannover Messe organiseert Eplan het jaarlijkse Virtual Fair. Look and feel van het evenement is veranderd om zo meer het karakter van een vakbeurs uit te stralen. Een andere innovatie is de langere live-stream: zestien uur lang wordt er uitgezonden, gepresenteerd en gechat , nog tot 22.00 uur vanavond.
Veel landen uit Europa, Azië en Noord-Amerika nemen live deel, maar hebben ook hun eigen nationale stand, waar bezoekers specifieke informatie kunnen krijgen, gericht op hun lokale markt. De Engelstalige presentaties over de strategie van Eplan, productinnovaties en toekomstige trends zoals cloud-technologieën hebben allemaal een wereldwijde focus.
Een paneldiscussie op managementniveau geldt als een van de highlights van deze Virtual Fair. Samen met zusteronderneming Rittal presenteert Eplan de ´geïntegreerde waardeketen´. En ook op het gebied van de cloud kan de bezoeker presentaties verwachten.
Geïnteresseerden van over de hele wereld worden uitgenodigd voor een directe, digitale uitwisseling van kennis. Alle bezoekers kunnen met elkaar contact opnemen via de chat-functie. Deze wordt in hun eigen taal ondersteund.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (7)

22 april 2024 - Deutsche Messe, Hannover
Hannover Messe
14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden