Laatste nieuws:

, 7 mei 2018 14:08

Nieuwe website Groschopp vereenvoudigt selectie van motoren en reductoren

Groschopp lanceert nieuwe website gelanceerd. Het ontwerp van de website is volledig vernieuwd. Zo is onder andere een slim zoeksysteem beschikbaar, waarmee bezoekers van de website eenvoudiger motoren en reductoren kunnen selecteren en technische informatie kunnen downloaden.

De nieuwe website van Groschopp '
De nieuwe website van Groschopp
1/1
Naast 3D bestanden in STEP-formaat zijn technische specificaties en maatvoeringen in PDF-formaat eenvoudig beschikbaar en te downloaden. “Hiermee wordt de dienstverlening aan onze klanten vergroot”, zegt Cock den Uijl, directeur van Groschopp. Dit is volgens het bedrijf van belang met het oog op de snel veranderende wereld van de aandrijftechniek.

Als specialist in compacte aandrijvingen in het lage vermogensbereik biedt Groschopp al jaren consultative dienstverlening aan. Dit wordt de komende tijd verder uitgebreid en extra onder de aandacht gebracht. Klanten worstelen volgens Groschopp steeds vaker met vraagstukken als aantrekken van goed geschoold personeel en op tijd leveren van oplossingen. Groschopp helpt bedrijven bij de selectie van de juiste aandrijfoplossingen. 

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (3)...

Rollon Lineairtechniek BV

DIS Sensors

Rotero Holland bv

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (2)

29 oktober 2020 - Den Bosch
Engineering Event SAFETY
16 december 2020 - Den Bosch
Efficiënt Aandrijven Event

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden