Laatste nieuws:

EINDHOVEN, 29 mei 2017 10:55

Agri, Food en Hightech op AgriFoodTech 2017 (video)

De eerste editie van AgriFoodTech 2016 krijgt op 13 en 14 december 2017 haar tweede editie in de Brabanthallen 's-Hertogenbosch. Technologische innovaties bepalen de toekomst van deze sectoren en het evenement vormt een podium om deze innovaties te tonen.

AgriFoodTech 2017 presenteert samen met haar partners alle technologische ontwikkelingen onder één dak.'
AgriFoodTech 2017 presenteert samen met haar partners alle technologische ontwikkelingen onder één dak.
1/1

Fabrikanten, toeleveranciers, ontwikkelaars, ontwerpers en gebruikers uit de hele voedselketen tonen hun nieuwste innovaties. Diverse kennissessies bieden bezoekers actuele informatie.

Op de beursvloer bieden diverse podia de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, van elkaar leren en tot nieuwe business komen. Daarnaast zijn er themapleinen, live-demo's en een expositie met naar verwachting 150 specialistische bedrijven en kennisinstellingen.

Het exposantenprofiel is breed met onder andere 3D-printen, slimme materialen, robotica, sensortechnologie, machine- en apparatenbouw, vision, software, big data, informatietechnologie, precisielandbouw en verpakkingstechnologie.

Drie topsectoren bij elkaar

Op het gebied van Hightech, Agri & Food en Tuinbouw heeft ons land een wereldnaam. Met cross-overs tussen hightech industrie en de glastuinbouw kan Nederland koploper blijven in het gebruik van hightech bij de productie van voedsel. De topsectoren Agri & Food, Tuinbouw & Uitgangsmaterialen en High Tech Systemen & Materialen zijn samen goed voor meer dan de helft van de Nederlandse export.

Op het snijvlak van deze sectoren liggen innovatiekansen die Nederland zicht bieden op enerzijds nieuwe exportketens en economie. Anderzijds bieden volgende stappen in de productie van duurzaam, veilig, transparant en smakelijk voedsel perspectieven.

Samenwerking met diverse partners

AgriFoodTech 2017 bestrijkt de gehele AgriFood-keten, van engineer tot gebruiker. Diverse partners grijpen het event aan om zich te presenteren zoals FME, GMV, FNLI, ZLTO, High Tech NL en 4TU.
Op 13 december zal het AgriFoodTech Platform haar congres houden, waar wordt ingegaan op nieuwe technologieën en co-creatie met de maatschappij.

Onderstaand filmpje geeft een impressie van de eerste editie in 2016.

 

bron: Mikrocentrum

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden