Laatste nieuws:

LISSE, 3 april 2017 10:15

Roztocze nieuwe vertegenwoordiging Mparts

Mparts heeft sinds kort de officiële vertegenwoordiging in de Benelux voor scharnieren, sluitingen, sloten, mechanische spanners en afdichtigen van het Poolse Roztocze (RST). Alle producten producent worden onder ‘private label' aan het pakket van Mparts toegevoegd.

Mparts heeft de officiële vertegenwoordiging in de Benelux voor scharnieren, sluitingen, sloten, mechanische spanners en afdichtigen van Roztocze.'
Mparts heeft de officiële vertegenwoordiging in de Benelux voor scharnieren, sluitingen, sloten, mechanische spanners en afdichtigen van Roztocze.
1/1

Het scharnierenpakket van RST is verdeeld in zes delen, te weten opschroefscharnieren, opliggende scharnieren, inliggende scharnieren, blokscharnieren, pianoscharnieren en vlakscharnieren. Alle varianten zijn leverbaar in diverse materialen, zoals kunststof, Zamak, nylon, staal, RVS, messing en/of deels koper. De laatste twee varianten kunnen worden gelast.

Met name voor de algemene industrie, HVAC-applicaties en de machine- en apparatenbouw biedt het nieuwe scharnierenpakket uitkomst. Bij bestelling van grotere aantallen zijn klantspecifieke aanpassingen op aanvraag mogelijk.

Sluitingen en sloten

Het sluitingen- en slotenprogramma is te verdelen in kwartslag- en hevelsluitingen. Eerstgenoemde worden veelal toegepast in de machinebouwsector bij deuren van besturingskasten, gereedschapkisten en/of afvalbakken.

De hevelsluitingen zijn speciaal vervaardigd voor elektriciteitskasten. De sluitingen uit het laatstgenoemde programma zijn beschikbaar in diverse materialen, al dan niet voorzien van een coatinglaag of verchroomd. De hevelsluitingen kunnen worden uitgevoerd met stangsystemen, snelmontagesystemen en sluitlippen

Als alles conform planning verloopt, is het nieuwe pakket binnen enkele weken online te bestellen via de webshop van Mparts. 

bron: MParts

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (1)

17 november 2021 -
Engineering Event Safety

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden