Laatste nieuws:

UTRECHT, 26 september 2016 13:02

Fotoverslag IE Motoren Event 2016

De Fabrique in Utrecht was op dinsdag 20 september het toneel van het tweede IE Motoren Event. Meer dan 200 bezoekers werden bijgepraat over wetgeving en energiemanagement rondom motoren in de aandrijfketen.

De Fabrique was dit jaar de locatie van het IE Motoren Event (Foto: Nathan Strik)'
De Fabrique was dit jaar de locatie van het IE Motoren Event (Foto: Nathan Strik)
Rechts
1/37

Dagvoorzitter Robin Zander (hoofdredacteur Aandrijven & Besturen) opende de dag, waarna spreker Carl Huijbregts van Inspectie Leefomgeving & Transport de keynote over IE-normeringen verzorgde.

De ochtend werd verder ingevuld door Kurt Stockman van de Universiteit Gent (Extended Product Approach) en Maarten van Werkhoven van TPA Adviseurs (Energie-efficiency).

Aan het eind van de ochtend was er een uitgebreide ‘Ask me anything’-ronde, waarbij Huijbregts, Stockman en Van Werkhoven vragen op zich afgevuurd kregen via opvallende roze kubussen met microfoons er in.

Middagsessies

Na een uitgebreid verzorgde lunch waren er ’s middags diverse parallelsessies te volgen. Bedrijven als ATB, Bauer Gear Motors, Danfoss, Eaton, Elma, Control Techniques Leroy-Somer, Frakol, Lapp, WEG en Weidmüller gaven lezingen over uiteenlopende onderwerpen, van IE-4-motoren en verder, via efficiënte bekabeling, tot een lezing over het her-uitvinden van het (vlieg)wiel.

Klik op de kleine foto boven dit artikel om alle foto's te kunnen doorbladeren.

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (0)

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden