Laatste nieuws:

GORINCHEM, 18 februari 2016 11:26

‘Systeemarchitectuur in de hydrauliek’ hoofdthema Dutch Fluid Power Conference 2016

Dit jaar is ‘Systeemarchitectuur in de hydrauliek’ het centrale thema tijdens de zevende editie van de tweejaarlijkse Dutch Fluid Power Conference (Het Hydrauliek Symposium).

'
1/1

Binnen dit brede thema zullen meer dan tien Nederlandse en internationale sprekers de onderwerpen die hiermee samenhangen bespreken. De organiserende partners Feda (Federatie Aandrijven en Automatiseren) en VPH (Vereniging Platform Hydrauliek) maakten afgelopen maandag bekend dat het symposium zal plaatsvinden op 10 november 2016 in CineMec in Ede.

Systeemarchitectuur

Doelstelling van het symposium is het uitwisselen van kennis over systeembenadering en architectuur in innovatieve hydraulische oplossingen. De Dutch Fluid Power Conference brengt fabrikanten, deskundigen, systeemontwerpers, eindgebruikers en studenten samen in een inspirerende omgeving. ‘Systeemarchitectuur in de hydrauliek’ is het conceptuele model dat de structuur, het functionele en/of gedetailleerde gedrag van een systeem definieert.

De lezingen worden gehouden in parallelsessies en bieden een duidelijk technische insteek. De organisatiecommissie mikt op 250 deelnemers uit geheel Europa. Het symposium is van belang voor technici, onderhoudsmanagers, producenten, wetenschappers, docenten en studenten en ieder ander die beroepsmatig betrokken is bij hydrauliek.

Datum en locatie

Net als de laatste edities wordt de Dutch Fluid Power Conference 2016 gehouden in film- en congrescentrum CineMec in Ede. De kosten voor deelname bedragen € 275,- exclusief BTW per persoon.

Wie zich registreert vóór 1 juli 2016 krijgt een korting voor snelle beslissers en betaalt € 245,- exclusief per persoon. Dit bedrag geeft toegang tot het symposium, de documentatie en het lunchbuffet. Registratie is mogelijk vanaf 10 maart 2016 via de website www.dfpc.nl, waar ook de meest actuele informatie is te vinden. Bovendien kunnen geïnteresseerde bedrijven zich hier aanmelden voor een table top of een sponsorpakket.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (10)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Franfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK
3 oktober 2024 - Kortrijk Expo, Kortrijk (B)
ABISS

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden