Laatste nieuws:

ZOETERMEER, 24 februari 2014 11:54

Eindhoven op twee na beste investeringsklimaat Europa

Eindhoven heeft na Londen en Helsinki Europa’s beste investeringsklimaat voor bedrijven en instellingen. Nederland bezig hiermee de derde plaats op de tweejaarlijks uitgebrachte ranglijst van de Foreign Direct Investment Agency.

'
1/1

Het Foreign Direct Investment Agency is wereldwijd het grootste kenniscentrum op het gebied van buitenlandse investeringen. De toekomst van Eindhoven ziet er dankzij deze waardering roodkleurig uit.

Brabant doet het goed

De topklassering van Brainport Eindhoven is door het onderzoeksinstituut van de Financial Times onder andere gebaseerd op fDi-strategie, infrastructuur en economische potentie.

Brabant heeft volgens de Financial Times de beste investeringsstrategie van alle beoordeelde West-Europese regio's.

FME-voorzitter Ineke Dezentjé Hamming feliciteert de regio en de bedrijven in deze omgeving met dit mooie resultaat. "Dit onderstreept het belang van een goed vestigingsklimaat in Nederland voor buitenlandse én Nederlandse bedrijven."

bron: FME-CWM

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (3)

4 oktober 2022 - Stuttgart
Motek
16 november 2022 - Tiel
Nationale Cobot Dag
30 november 2022 -
Engineering Event SAFETY

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden