Laatste nieuws:

11 februari 2016 11:45

Festo wordt partner Itsme

Itsme richt zich met een gevarieerd aanbod van elektrotechniek en werktuigbouw op industriële eindgebruikers, machinebouwers, paneelbouwers en technische installateurs. Festo en Itsme willen nu samen oplossingen aan klanten bieden.

Dennis van Beers (l) en Maurice Marchée proosten op het getekende contract.'
Dennis van Beers (l) en Maurice Marchée proosten op het getekende contract.
1/1

De focus op elektrotechniek is niet nieuw; net als de samenwerking tussen de twee bedrijven. Wel nieuw is de manier van presenteren. Begin dit jaar werd daarom besloten om de samenwerking vast te leggen in een officiële samenwerkingsovereenkomst.

Dennis van Beers, directeur van Festo: “We gaan hier ontzettend veel plezier van hebben de komende jaren.” Het contact was er al jarenlang; dat er nu een overeenkomst is bereikt voor de steeds intensievere samenwerking is voor beide partijen een feestelijk moment.

Maurice Marchée, bestuurslid van Itsme: “Het uitgangspunt van onze samenwerking is gebaseerd op de marktbehoefte van aantoonbare betere oplossingen in technologie en toelevering voor de Machinebouw en Industrie. Deze voorzien wij in het combineren van de Festo-producten, -systemen en diensten met het assortiment, de diensten en de support van Itsme en haar verkoopmaatschappijen ES Elektro en Hoogland Mennens. Het Festo-dealerschap stelt ons in staat om onze beoogde samenwerking in complementariteit verder vorm te geven.”

Foto: Maurice Marchée en Dennis van Beers proosten op het getekende contract.