Laatste nieuws:

3 april 2024 08:51

ERIKS exclusief dealer Guth Ventiltechnik Nederland en België

ERIKS laat weten dat ze het exclusief dealerschap van Guth Ventiltechnik voor de Nederlandse en Belgische markt hebben binnengehaald. Guth geldt als toonaangevende fabrikant van appendages voor de voedingsmiddelenindustrie.

'
1/1
Opgericht in 1861 maakt de onderneming sinds 2015 deel van de Kieselmann Fluid Process Group en is gevestigd in Offenbach an der Queich in ‘Landkreis Südliche Weinstraße'. Daar, in het Zuidwesten van Duitsland, dichtbij bij Karlsruhe, ontwikkelt en maakt Guth hoogwaardige, duurzame afsluiters in verschillende uitvoeringen. De appendages die volgens de kersverse dealer "altijd voldoen aan de hoogste kwaliteits- en hygiënische normen" worden gebruikt in bijvoorbeeld de drank-, zuivel- en voedingsmiddelenindustrie, en in de productie van farmaceutische, biotechnologische en cosmetische producten.

Co-engineering

ERIKS heeft een uitgebreid assortiment aan Guth-voedingsmiddelenappendages op voorraad. De appendages zijn ontworpen met het oog op eenvoudig onderhoud, zodat downtime tot een minimum beperkt blijft. Bovendien is ook co-engineering een optie voor nieuwe of bestaande applicaties, om tot een op maat gemaakt oplossing te komen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb