Laatste nieuws:

4 september 2013 16:58

AxFlow opent hoofdkantoor in Lelystad

Met de opening van het nieuwe hoofdkantoor van AxFlow in Lelystad zijn de eerste twee fases van de verhuizing van het bedrijf naar Lelystad voltooid. Het gehele Europese distributiecentrum en het hoofdkantoor van AxFlow zijn verhuisd naar het MAC3PARK complex aan de Pascallaan. AxFlow Systems en AxFlow Service, die nog zijn gevestigd in Dronten, zullen eind 2014 eveneens verhuizen naar de Pascallaan.

Vlnr: Irene Medema (Bedrijfskring Lelystad), Meine Breemhaar (MAC3PARK), Joep Verhagen (AxFlow), Jop Fackeldey (Gemeente Lelystad), Rob Nijhof (Waterschap Zuiderzeeland).'
Vlnr: Irene Medema (Bedrijfskring Lelystad), Meine Breemhaar (MAC3PARK), Joep Verhagen (AxFlow), Jop Fackeldey (Gemeente Lelystad), Rob Nijhof (Waterschap Zuiderzeeland).
1/1
Meer over
Verhuizingen

Tijdens de officiële opening op 30 augustus noemde Jop Fackeldey, wethouder economische zaken van de gemeente Lelystad, de komst van de multinational AxFlow naar zijn gemeente een belangrijke gebeurtenis. Lelystad krijgt er met de komst van AxFlow honderd arbeidsplaatsen bij.

Duurzamer

AxFlow is naar eigen zeggen Europees marktleider in het leveren van kwalitatief hoogwaardige speciaalpompen, roerwerken, doseerapparatuur en complete installaties voor de voedingsmiddelenindustrie, chemie, petrochemie, farmacie en (afval)waterbehandeling. AxFlow directeur Joep Verhagen: "Werken vanuit één centrale vestiging levert niet alleen efficiency voordelen op, het stelt ons eveneens in staat om veel duurzamer te gaan werken. Zo worden nu nog de pompen van Lelystad naar Dronten gebracht, waar alles wordt geassembleerd om vervolgens weer teruggereden te worden naar Lelystad. Door te centraliseren kunnen we op verschillende vlakken duurzamer te werk gaan."

Signaal

De centralisatie van AxFlow betekent voor de gemeente Lelystad honderd extra arbeidsplaatsen. "De komst van multinational AxFlow is belangrijk voor Lelystad. Het levert niet alleen honderd extra arbeidsplaatsen op, maar is ook een signaal naar andere multinationals dat Lelystad interessant is om hier je bedrijf te vestigen. En daar ben ik als wethouder natuurlijk alleen maar heel blij mee," aldus wethouder Jop Fackeldey.

www.mac3park.nl  

Van onze partners meer (0)...

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb