Laatste nieuws:

20 februari 2024 09:50

ASML-er Frans van Lierop wordt nieuwe ceo NTS Group

Frans van Lierop wordt met ingang van 1 mei 2024 de nieuwe CEO van NTS Group uit Eindhoven, een eerstelijnstoeleverancier van de hightechmaakindustrie. Hij volgt cfo Ed van der Sluijs op, die na het vertrek van voormalig bestuurder Tjarko Bouman als ad interim ceo optrad. Van Lierop en Van der Sluijs vormen vanaf 1 mei 2024 het dagelijks Bestuur van NTS.

Frans van Lierop wordt met ingang van 1 mei de nieuwe ceo van NTS Group: "De groeikansen van NTS zijn enorm en uitdagend tegelijk."'
Frans van Lierop wordt met ingang van 1 mei de nieuwe ceo van NTS Group: "De groeikansen van NTS zijn enorm en uitdagend tegelijk."
1/1
Meer over
Personen
Frans van Lierop komt over van ASML waar hij tot heden meer dan 27 jaar werkzaam is geweest in diverse (senior) managementposities. Hij is nu senior vice president Sourcing and Supply Chain - Mechatronics/Mechanics.
De broers Wintermans, de familie achter NTS, zeggen in een toelichting: "We zijn zeer verheugd met de komst van Frans als ceo. Hij kent onze business en de toeleveringsketen van de hightech maakindustrie door en door. Met Frans als ceo en Ed van der Sluijs als cfo, beschikken we straks over een ijzersterke combinatie die samen met het team in staat zal zijn om op een kwalitatieve manier met onze klanten mee te groeien en de onderneming verder uit te bouwen."
Voorzitter van de Raad van Commissarissen van NTS, Roelof Hendriks, voegt eraan toe: "NTS heeft zich ontwikkeld tot prominente speler in de mondiale top van de semiconductor en analytische nichemarkt waarin zij actief is. We zien de toekomst met veel enthousiasme en vertrouwen tegemoet."

‘Enorm en uitdagend'

Frans van Lierop zelf voegt hieraan toe: "Ik maak de overstap van ASML, de innovatie-leider in de semiconductor-industrie, naar een ander prachtig en succesvol ketenbedrijf in de hightechsector: NTS. De groeikansen van NTS zijn enorm en uitdagend tegelijk. Het fundament ligt er, de marktpositie en strategie zijn uitgekristalliseerd. Ik zie ernaar uit om leiding te gaan geven aan een zeer gecommitteerd team en de resultaten conform plan en verwachtingen te stuwen naar nieuwe hoogten, geheel in lijn met de behoeften van de klanten van NTS."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb