Laatste nieuws:

6 mei 2020 12:57

Pieter van Wijnsberge MD Spruit Transmissies

Spruit Transmissies gaat onder leiding van de nieuwe MD, Pieter van Wijnsberge, zijn focus versterken op service en engineering. Hiermee wordt het zijn van ‘totaalleverancier in mechanische aandrijftechniek’ kracht bijgezet.

Pieter van Wijnsberge '
Pieter van Wijnsberge
1/1
Meer over
Personen
‘Service en Engineering' is één van de drie pijlers onder de propositie van Spruit. De andere twee pijlers zijn ‘Premium producten' en ‘In-House bewerkingscentrum'.
De overname van AHD Aandrijftechniek door Spruit Transmissies in 2017 was de eerste stap in deze ontwikkeling. ‘De expertise binnen Spruit op het gebied van onderhoud, reparatie, revisie, advies en engineering is door deze krachtenbundeling significant gegroeid', aldus het bedrijf.

MRO en OEM

Spruit Transmissies profileert zich meer en meer als ‘full service provider' in mechanische aandrijftechniek. In deze context is het niet meer dan logisch dat het bedrijf zich, waar mogelijk samen met zijn dealers, wil ontwikkelen in de marktsegmenten MRO en OEM. In deze segmenten kan Spruit en het machinepark onderhouden.

Over Pieter van Wijnsberge

Pieter van Wijnsberge (41) is op 1 april 2020 gestart als MD van Spruit Transmissies. Met ruim vijftien jaar ervaring in de B2B, heeft Pieter zijn sporen met name als COO bij Variopool verdiend. ‘Zijn expertise en brede ervaring zullen van pas komen bij de verdere ontwikkeling van Spruit Transmissies.'

Reacties (1)

Welkom Pieter.Ik heb via Ben vernomen ,dat je de nieuwe MD bent geworden voor de Spruit vestiging in Alkmaar. Gefeliciteerd en maak er wat moois van ,want het is een bedrijf met potentie.laat je niet door medewerkers om de tuin leiden met verworven gewoontes en emolumenten ,maar zet ze daar aan het werk waar ze goed in zijn en waar behoefte aan is. Kortom maak er een flexibel elftal van .Groet van een oud medewerker .

Frank Kappert

11-11-2020 op 13:49

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (2)...

DIS Sensors

Rotero Holland bv

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb