Laatste nieuws:

20 augustus 2019 12:13

Nieuwe gezichten bij pompenspecialist Wilo

Pompspecialist Wilo Nederland heeft zich versterkt met twee nieuwe collega’s. Rosemarie Suurland trad in dienst als Sales Area Manager Midden Nederland, terwijl Paul Bronstring sinds kort de functie van Manager Service & Advice bekleedt.

Rosemarie Suurland is sinds kort Sales Area Manager Midden Nederland. '
Rosemarie Suurland is sinds kort Sales Area Manager Midden Nederland.
Rechts
1/2
Meer over
Personen
Suurland startte haar technische sales loopbaan bij een leverancier in infra- en installatiemateriaal, aangevuld met ervaringen bij een kunststof leidingspecialist voor aannemers en installateurs waar zij over voor-gemonteerde systemen adviseerde. Na jaren aan de groothandelszijde versterkt zij sinds kort het team van Wilo Nederland. Hier is zij als Sales Area Manager verantwoordelijk voor het relatiebeheer en het genereren van new business. Ze geeft technische adviezen over pompen en pompinstallaties voor de gebouwentechniek.

Bronstring begon zijn carrière als technisch-commercieel medewerker op het gebied van intern transport, bedrijfsuitrustingen, veiligheid en milieu. Gevolgd door 6 jaar verkoopmanagement binnen de elektrosector. Vanaf 2004 is hij werkzaam geweest bij de technische groothandel, waar hij een tweetal vestigingen leidde om uiteindelijk een aantal jaren de rol van Senior Product Manager HVAC te vervullen. Bij Wilo is hij als manager Service & Advice verantwoordelijk voor de coaching en ontwikkeling van het serviceteam en verdere groei van de serviceafdeling en de organisatie.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb