Laatste nieuws:

25 maart 2024 16:51

Galvano Hengelo breidt uit

Vooruitlopend op verwachte groei heeft oppervlaktebehandelaar Galvano Hengelo alweer in januari een nieuwe aanbouw in gebruik genomen. Daarmee het de beschikbare vloeroppervlakte met in totaal 300 m2 vergroot.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Galvano Hengelo heeft met de uitbreiding nu meer ruimte voor goederenontvangst en -verzending. Ook de voorbereiding van de producten die nodig voor de galvanische processen heeft een ruimerejas aangemeten gekregen. Door het gelijktijdig aanbrengen van een verdiepingsvloer is ook meteen geïnvesteerd in toekomstige uitbreidingsmogelijkheden voor extra kantoorruimte.

Groei

"Sinds de overname in 2017 door de Schoonderwolf Groep wordt er bij ons stevig ingezet op groei", licht algemeen directeur Ivo Willemsen de uitbreding toe. Denk aan een toename in oppervlaktebehandelingen direct gerelateerd aan de huidige elektrificatie van de samenleving (verzilveren en vertinnen van stroomvoerende delen), voor het versterken van het defensieapparaat (vernikkelen van diverse onderdelen) en de sterke groei van ASML (vernikkelen van diverse onderdelen). Ook de specialisatie van Galvano Hengelo om onderdelen voor de hydraulische sector te behandelen tegen corrosie (verzinknikkelen van onder andere manifolds) hoort daarbij.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb