Laatste nieuws:

19 maart 2024 13:41

Samenwerking SPIE Nederland en IFS Ultimo

SPIE Nederland en IFS Ultimo gaan samenwerken. IFS Ultimo is een software-oplossing van IFS gericht op onderhoud en veiligheid, De Business Unit Maintenance Solutions van SPIE gebruikt de IFS Enterprise Asset Management (EAM)-software van IFS al dagelijks; veel klanten gebruiken het om hun onderhoudsactiviteiten te beheren en te optimaliseren. De business unit wordt nu de implementatiepartner voor IFS Ultimo in Nederland.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

"Door samen te werken met IFS Ultimo kunnen we een nog breder expertiseportfolio rond EAM-software opbouwen", stelt Lesley Fraats, business-development manager bij SPIE Nederland: "IFS Ultimo is een gebruiksvriendelijke EAM-tool van hoge kwaliteit, met veel flexibiliteit en een korte implementatietijd. Hierdoor is het geschikt voor de meerderheid van onze klanten in alle sectoren. [..] De EAM-software, die kan worden aangepast aan de behoeften en eisen van hun bedrijf, wordt geïmplementeerd door onze consultants met het beste inzicht in de omgeving waarin de software zal worden ingezet en gebruikt."

Gezamenlijke expertise

Maarten Meijer, manager Channel Services bij IFS Ultimo, voegt hieraan toe: "We zien bedrijven worstelen met zowel kansen als uitdagingen die ontstaan door het snel veranderende bedrijfslandschap en de digitalisering. Klanten van IFS Ultimo en SPIE zullen profiteren van deze samenwerking door de gezamenlijke expertise van beide bedrijven te ervaren vanuit zowel een onderhoudsperspectief op de werkvloer als een digitaliseringsperspectief. Onze EAM-software past uitstekend in dit landschap en de specialisten van SPIE zullen ervoor zorgen dat de IFS Ultimo-software op de meest effectieve manier wordt geïmplementeerd en gebruikt."

 

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb