Laatste nieuws:

19 maart 2024 11:54

Modderkolk ‘Registered Alliance Partner’ Schneider Electric

Industrieel installatiebedrijf Modderkolk is de nieuwste Registered Alliance partner van Schneider Electric. en daarmee ook de eerste officiële partner op het gebied van telemetrie. Modderkolk is pakweg drie decennia gespecialiseerd in telemetrische oplossingen voor waterschappen en gemeentes.

Sander van Dasselaar van Schneider Electric (links) & Simon de Luij van Modderkolk (rechts)'
Sander van Dasselaar van Schneider Electric (links) & Simon de Luij van Modderkolk (rechts)
1/1
Meer over
Bedrijven
Schneider Electric en Modderkolk werkten de afgelopen jaren nauw samen op het gebied van telemetrie-oplossingen, waarbij gebruik werd gemaakt van EcoStruxure GeoSCADA. Sander van Dasselaar, VP Industrial Automation BeNe van Schneider Electric: "Ik ben bijzonder verheugd dat onze samenwerking binnen de watermarkt met deze stap intensiever wordt. Het is met Modderkolk zeer aangenaam samenwerken, omdat onze cultuur en werkwijze sterk overeenkomen. Persoonlijk kijk ik er naar uit om hier verder invulling aan te geven en ik ben ervan overtuigd dat onze bestaande en nieuwe relaties hiervan de vruchten gaan plukken."
Simon de Luij, eigenaar van Modderkolk, voegt toe: "Niet alleen sluiten onze techniek en expertise goed op elkaar aan, maar we hebben vooral dezelfde visie op de markt en kunnen erg goed samenwerken. Daarnaast is de kennis en mate van ondersteuning die we krijgen van Schneider Electric erg waardevol."

Alliance-partnerprogramma

Het Alliance-partnerprogramma van Schneider Electric is een programma voor system-integrators dat hen de mogelijkheid biedt om expertise op te doen over producten van Schneider Electric voor verschillende industrieën. Door middel van verschillende trainingen doen organisaties kennis op om projecten efficiënter en soepeler uit te kunnen voeren. Binnen het programma zijn er verschillende certificeringen: registered, certified en master.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb