Laatste nieuws:

13 maart 2024 09:24

LEMO-webshop nu ook voor Benelux

De LEMO-webshop is nu ook operationeel voor klanten in België, Nederland en Luxemburg. Via de webwinkel is een deel van het programma connectoren en accessoires te bestellen. Streven is om bestellingen binnen drie werkdagen te leveren. Alle orders boven EUR 75 worden gratis verzonden.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
LEMO ziet het online verkoopplatform als aanvulling op zijn gespecialiseerde verkoopbalie. Het platform biedt een selectie van de belangrijkste connectoren tegen iets hogere prijzen voor snelle levering om zo te voldoen aan de klanteisen wat betreft urgentie of lage volumes. Bij volumes groter dan 25 stuks per referentie of voor speciale orders, is het advies contact op te nemen voor een offerte op maat

Nieuw productfamilie-portfolio

Om te zorgen dat je beter je weg vindt in het programma is het onlangs ingedeeld in zes verschillende families op basis van gedeelde functionaliteit en specifieke markttoepassingen: 
  • ORIGINALS configureerbare maatoplossingen;
  • REDEL medische voorkeursoplossingen;
  • OPTIMA geoptimaliseerde oplossingen;
  • SUPREME oplossingen voor ruwe omgevingen;
  • SPECIALTIES gespecialiseerde oplossingen;
  • KABELOPLOSSINGEN met uitgebreide connectiviteit.
"In feite hebben we twee concepten gebruikt: als eerste focussen op de series die het meest verkocht worden; als tweede het hergroeperen van die series die vergelijkbare functies delen, naast vergelijkbare behoeften in de markt", aldus Wim Vanheertum, hoofd Productmarketing.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb