Laatste nieuws:

29 januari 2024 10:43

Nieuwe fabriek hydraulische slangen Continental in Mexico

Continental start in de tweede helft van dit jaar in Mexico met de bouw van een nieuwe fabriek voor de productie van hydraulische slangen. De nieuwe fabriek wordt de 22e fabriek van de het Duitse concern bedrijf in Mexico en de tweede in de staat Aguascalientes. de nieuwe fabriek vertegenwoordigt een investering van USD 90 miljoen. Naar verwachting kan de productie in de tweede helft van 2025 van start gaan.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Met een totale oppervlakte van meer dan 85.000 m2 wordt het de grootste locatie onder Continentals industriële ContiTech-noemer in Mexico. "Het versterken van onze industriële activiteiten in de regio Noord- en Zuid-Amerika is een focus voor ons", legt Philip Nelles van de Raad van Bestuur van Continental (voor ContiTech), uit. "Deze investering is ons antwoord op de vraag naar en de groei van de hydraulische slangenmarkt in de regio en onderstreept onze strategische benadering om innovatieleider en leverancier van het volledige assortiment hydraulische slangen te worden. De nieuwe fabriek stelt ons in staat om onze hydrauliekactiviteiten verder uit te breiden met een uitgebreid assortiment slangen voor diverse belangrijke industrieën zoals landbouw, mijnbouw, bouw, productie en energie."

Grootse marktsegment

Andreas Gerstenberger, hoofd Industrial Solutions Americas, voegt hieraan toe: "De hydraulische markt is het grootste marktsegment voor slangen en koppelingen in onze regio. We zijn al meer dan een halve eeuw actief op het gebied van hydraulische slangen. Met onze nieuwe fabriek in Mexico verdubbelen we onze capaciteit op dit gebied en richten we ons op huidige en nieuwe klanten in verschillende sectoren, waarbij we onze 'in de regio, voor de regio'-aanpak omarmen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb