Laatste nieuws:

25 januari 2024 17:48

NMi Group neemt TrustCB over

NMi Group, wereldwijd actief in metrologische diensten als testen, inspectie, certificering en kalibratie, neemt TrustCB dat zich bezighoudt met cybersecurity aan. NMi Group – NMi staat voor Nederlands Meetinstituut – wil zich hiermee profileren ‘als de vooraanstaande aanbieder van certificeringsdiensten voor de ontwikkelende wereld van digitaal geïntegreerde en slimme apparaten’.

NMi Group neemt TrustCB over. Wouter Slegers van TrustCB (links) en Yvo Jansen van NMi Group) tekenen de overeenkomst.'
NMi Group neemt TrustCB over. Wouter Slegers van TrustCB (links) en Yvo Jansen van NMi Group) tekenen de overeenkomst.
1/1
Meer over
Bedrijven
TrustCB is een commerciële certificeringsinstantie voor de Common Criteria-cyberveiligheidsnorm. Wereldwijd is het een van de vier certificeringsinstanties die is gemachtigd voor het hoogste Common Criteria-certificeringsniveau (EAL7).
Yvo Jansen, ceo van NMi Group: "De overname van TrustCB versterkt onze ambities in de beveiliging van slimme industriële apparaten. Door nauwkeurigheid in metingen te integreren met robuuste cyberveiligheidsnormen, zorgen we voor regelgevende naleving en verbeteren we de algehele betrouwbaarheid van onze oplossingen."
In lijn hiermee voegt Wouter Slegers, ceo van TrustCB, toe: "Samenwerken met NMi Group is een strategische stap om TrustCB als Common Criteria en 'dedicated scheme' certificeringsbedrijf nog verder te waarborgen. In praktische zin verandert er niets: TrustCB blijft de vertrouwde, responsieve partner als certificeringspartner." Slegers behoudt de leiding binnen TrustCB.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb