Laatste nieuws:

22 januari 2024 18:50

Samenwerking Beijer Electronics en MA-IT

Beijer Electronics en MA-IT MyAutomation hebben een overeenkomst getekend waarin beide partijen als Technology Partners een lange-termijn samenwerking aangaan. Doel is klanten enerzijds te adviseren over de mogelijkheden van WebIQ en anderzijds daadwerkelijk bij te dragen aan de implementatie.

Links zittend Aram Malas van MA-IT MyAutomation en rechts Sander de Boer van Beijer Electronics.'
Links zittend Aram Malas van MA-IT MyAutomation en rechts Sander de Boer van Beijer Electronics.
1/1
Meer over
Bedrijven
WebIQ is een HMI-systeem dat voor 100% gebaseerd is op webtechnologie. Dit software-platform is vanaf de basis opgebouwd met webstandaarden zoals HTML5, CSS en JavaScript. "Onze ervaring leert dat het ontwikkelen van software in goed overleg met klanten de snelste weg naar innovatie is. Klanten kunnen zich dan volledig blijven richten op de corebusiness, terwijl er ondertussen software volledig naar wens wordt ingericht. Juist met deze krachtenbundeling zijn we in staat om klanten uit allerlei sectoren te voorzien van die totaaloplossingen op het gebied van machinebediening. Van een ROI-analyse tot aan de implementatie van WebIQ en de full support in de after sales fase. Want pas dan mag gesproken worden over totaal", vertelt Aram Malas van MA-IT MyAutomation.

Zoektocht

Met eerdere gezamenlijke inspanningen is al een stevig fundament voor deze samenwerking gelegd. Na de overname van SMART HMI door Beijer is gezocht naar een partner met landelijke dekking, kennis en kunde om de WebIQ software in de markt te zetten. Dat is MA-IT MyAutomation geworden. Zij hebben 140 engineers in dienst met ervaring op het gebied van soft- en hardware in verschillende industriële branches.
"De samenwerking met MA-IT stelt ons in staat om een breed scala aan klanten te bereiken en hen te voorzien van deskundig advies en naadloze implementatie van WebIQ. De combinatie van onze krachten zal een aanzienlijke meerwaarde bieden voor de industrie", aldus Sander de Boer van Beijer Electronics.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb