Laatste nieuws:

16 januari 2024 16:21

Facta koopt Delta Controls Valves BV Spijkenisse

Per 14 december 2023 is Delta Controls Valves B.V. uit Spijkenisse verkocht aan Facta Holding BV, zo laat laatstgenoemde nu weten. Delta Controls heeft meerdere vestigingen in Nederland. De overname omvat specifiek de vestiging in Spijkenisse. De overige vestigingen blijven in eigendom van de Veenstra Group.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Delta Controls Valves B.V. is een revisiebedrijf op het gebied van kleppen, afsluiters en veiligheden. Het bedrijf beschikt over hypermoderne machines en testapparatuur, veel kennis bij de medewerkers en geniet een goede naamsbekendheid in de regio Botlek. De medewerkers in Spijkenisse zetten hun werkzaamheden voort onder de vlag van Facta, vanuit hun bestaande werkplaats. De bedrijfsnaam van Delta Controls Valves B.V. verandert per 1 januari 2024 in Facta Appendages B.V.

Uitbreiden

Facta houdt zich bezig met service en onderhoud van ‘rotating equipment'. De overname vergroot Facta's expertise op het gebied van veiligheden en voegt service en onderhoud aan afsluiters en kleppen toe aan het dienstenpakket.
effrey Schotvanger, eigenaar van Facta: "Als service en onderhoudspartner merken wij dat de marktvraag naar uitbreiding op revisiewerkzaamheden toeneemt. Wij deden al revisies en reparaties op het gebied van veiligheden. Met de expertise van Delta Controls Valves in huis kunnen we dit uitbreiden met afsluiters en kleppen. De werkzaamheden sluiten goed op elkaar aan en zijn een belangrijke toevoeging aan ons dienstenpakket."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb