Laatste nieuws:

11 mei 2020 11:01

Overname Asem door Rockwell Automation afgerond

Rockwell Automation, dat zich bezighoudt met industri?le automatisering en digitale transformatie, heeft de overname van Asem afgerond. De Italiaanse aanbieder van automatiseringstechnologie voor machinebouwers levert industriële pc’s (IPC’s), human machine interfaces (HMI), hardware en software, oplossingen voor remote access en veilige, industriële IoT gateway-oplossingen.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
Asem is een belangrijke toeleverancier van de Europese machinebouw en ziet grote mogelijkheden in de Noord-Amerikaanse markt.

"Dankzij de kracht van Asem in de IPC-markt en zijn expertise op het gebied van HMI kunnen we ons hardware- en softwareportfolio voor besturing en visualisatie verder uitbreiden en bovendien hoogwaardige, geïntegreerde automatiseringsoplossingen leveren. Dankzij de innovatieve hard- en software krijgen onze klanten de beschikking over flexibele en gemakkelijk configureerbare, industriële computertechnologie", aldus Fran Wlodarczyk, senior vice-president, Architecture & Software bij Rockwell Automation.
"Asem heeft een sterke marktpositie in Italië en het merk staat synoniem voor kwaliteit. We zijn verheugd dat we de kans krijgen om onze expertise in het ontwerp en de productie van industriële pc's en industriële software uit te breiden. Hiermee verbreden we graag het aanbod van Rockwell Automation op het gebied van besturing en visualisatie en versnellen we de digitale transformatie bij onze klanten", aldus Renzo Guerra, oprichter, president en CEO van Asem.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb