Laatste nieuws:

12 november 2019 14:41

SKF verhuist naar Houten

Om in te spelen op de snelle ontwikkelingen van de industriële markt heeft SKF begin september een nieuw bedrijfspand betrokken in Houten. Vandaaruit worden de verkoopactiviteiten voor Nederland als ook de wereldwijde R&D activiteiten ontplooid. De locatie toont bezoekers een variëteit aan technische oplossingen terwijl de nieuwe kantooropzet medewerkers nog meer stimuleert tot samenwerking.

Het nieuwe pand'
Het nieuwe pand
1/1
Meer over
Bedrijven
In het nieuw geformeerde SKF Experience Centre worden actuele en toekomstige uitdagingen van klanten gekoppeld aan producten en oplossingen. Onderdeel hiervan is het Remote Diagnostic Center, waarmee oplossingen geboden worden voor de toenemende vraag naar Condition Monitoring in de markt.

Het Research & Technology Development Center is de belangrijkste onderzoeksfaciliteit van SKF wereldwijd. Vanuit Houten worden op basis van marktvraag researchprojecten omgezet in producttoepassingen. De laboratoria komen daarbij tegemoet aan het tempo waarin nieuwe ontwikkelingen nodig zijn.

Door samenvoeging van de vestigingen Nieuwegein (R&D en Sales) en Enschede (Lubrication Systems) kunnen klanten deze expertise nu in Houten onder een dak vinden. SKF wilde graag in de regio Utrecht gevestigd blijven vanwege de gunstige geografische ligging voor werknemers en bezoekers en heeft zich met deze nieuwe huisvesting voor langere termijn economisch verbonden aan Houten.

SKF

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb