Laatste nieuws:

9 juli 2019 10:24

Opnieuw vervalste NSK-verpakkingen en -etiketten ontdekt in China

Na de eerdere inbeslagname van 23.000 vervalste NSK-verpakkingen en -etiketten in de Chinese provincie Hebei, leidde een volgende inval tot de ontdekking van nog meer valse NSK-goederen. In een andere fabriek van dezelfde dader werden meer dan 90.000 vervalste dozen met valse lagers en 10 namaak printplaten van vier grote lagerbedrijven aangetroffen.

In een Chinese fabriek werden 90.000 vervalste dozen met valse lagers en 10 namaak printplaten van vier grote lagerbedrijven aangetroffen.'
In een Chinese fabriek werden 90.000 vervalste dozen met valse lagers en 10 namaak printplaten van vier grote lagerbedrijven aangetroffen.
1/1
Meer over
Bedrijven
De handelaar bekende dat hij de nepverpakkingen bestelde. Het aanbod van machines en apparatuur dat in de fabriek werd aangetroffen, geeft aan over welke mogelijkheden vervalsers kunnen beschikken. Diverse machines voor het bedrukken, lamineren, stansen en snijden werden ontdekt. Naast de 90.000 valse dozen troffen de ambtenaren ook verschillende stapels nog onafgewerkte verpakkingen aan.
Eindgebruikers denken ten onrechte dat ze kwaliteitsproducten tegen lagere prijzen kopen, maar lopen het risico op een kortere levensduur van hun lagers. Op www.stopfakebearings.com is meer info te vinden over de neplagerindustrie.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb