Laatste nieuws:

13 juni 2019 16:47

Huco gaat koppelingen binnen een dag verzenden

Huco start een e-commerce service, waarmee eindgebruikers hun precisiekoppelingen direct vanuit het productiehoofdkwartier kunnen bestellen. Het online platform is ontwikkeld om kleine bestellingen wereldwijd te bezorgen, terwijl standaard bestellingen al de volgende dag worden verzonden.

Het programma omvat Oldham-, veer-, schijf- en balgkoppelingen, die allemaal een andere mate van torsiestijfheid, trillingsdemping en speling bieden. '
Het programma omvat Oldham-, veer-, schijf- en balgkoppelingen, die allemaal een andere mate van torsiestijfheid, trillingsdemping en speling bieden.
1/1
Meer over
Bedrijven

Huco wil zo tegemoet komen aan design engineers die hun componenten vaak snel nodig hebben. Het programma omvat Oldham-, veer-, schijf- en balgkoppelingen, die allemaal een andere mate van torsiestijfheid, trillingsdemping en speling bieden. Daarnaast produceert de fabrikant energiezuinige zuigerluchtmotoren met een nauwkeurige snelheidsregeling.

Direct van fabrikant

Met de zogeheten Huco Direct Service kunnen ingenieurs hun originele onderdelen direct bij de fabrikant bestellen. Bij leveranciers die vanuit voorraad leveren, zijn de populaire items soms uitverkocht, waardoor klanten weken op een nieuwe levering moeten wachten.

Boring en spiebaan bepalen

Huco zegt nu te garanderen dat alle standaard bestellingen de volgende dag worden verzonden. Online klanten kunnen de boring kiezen en opgeven of een spiebaan nodig is voordat ze de bestelling plaatsen om zeker te zijn dat ze de optimale askoppeling krijgen. Ingeschreven gebruikers kunnen de technische specificaties van alle producten bekijken en gratis CAD-tekeningen downloaden. Bepaalde luchtmotoren, servicekits en tandwielkasten kunnen ook online worden besteld. Deze service omvat gratis verzending naar het VK, Europa en de VS.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb