Laatste nieuws:

23 april 2019 10:15

Nevat viert 40-jarig bestaan

Nevat, de brancheorganisatie van toeleveranciers in de maakindustrie, bestaat 40 jaar. Op 19 april 1979 is Nevat in een Utrechts café op een bierviltje uitgedacht. Toen met de ambitie om de toeleveringsindustrie te bevorderen door het organiseren van evenementen en congressen. Nu, 40 jaar later, heeft het haar eigen professionaliseringsprogramma, een uitgebreide evenementenkalender en werkt ze samen met verschillende ketenpartners.

Nevat, de brancheorganisatie van toeleveranciers in de maakindustrie, bestaat 40 jaar. '
Nevat, de brancheorganisatie van toeleveranciers in de maakindustrie, bestaat 40 jaar.
1/1
Meer over
Bedrijven
Nevat kent zeven verschillende sectoren: Electronic Manufacturing Services, Groep Plaatverwerkende Industrie, Groot Verspaners Nederland, Holland Automotive, Precision Part Platform, System Developers en System Suppliers.
"Met onze drie O's (ontmoeten, ondernemen, ontwikkelen) zijn we als vereniging niet alleen in beweging, ook de leden worden zo gestimuleerd om als bedrijf vernieuwing en innovatie te blijven opzoeken", aldus voorzitter Corné van Opdorp, tevens directeur-eigenaar van BOZ Group. "Een absolute voorwaarde om in deze huidige dynamische tijden als krachtige toeleverancier te kunnen werken."

Nederland Maakt

Het 40-jarig jubileum gaat dit jaar niet zomaar voorbij. Met ketenpartners organiseert Nevat een nieuw event: Nederland Maakt. Op 2 oktober op een centrale plek in Nederland over de actuele thema's in de (toeleverende) maakindustrie: Mens, Technologie en Data. Van Opdorp: "Samen met partners en keynotes duiden we de trends en ontwikkelingen en zetten we dit om in concrete handvaten om mee te kunnen doen aan de ontwikkelingen van morgen."

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb