Laatste nieuws:

17 april 2019 16:06

AKOS viert jubileum met nieuwe huisstijl

AKOS lanceert een nieuwe profilering en vernieuwde huisstijl. De industriële ontwikkelingspartner biedt oplossingen op het gebied van mens, productie en technologie.

AKOS lanceert een nieuwe profilering en vernieuwde huisstijl. '
AKOS lanceert een nieuwe profilering en vernieuwde huisstijl.
1/1
Meer over
Bedrijven
Dit jaar bestaat AKOS 50 jaar. Het jubileumjaar staat niet alleen in het teken van terugblikken, maar ook in het teken van vooruitblikken naar de toekomst. "AKOS is volop in ontwikkeling. We zijn onder andere in gesprek met diverse partijen rondom het opzetten van een innovatiehub in de regio Apeldoorn, doen mee aan het Smart Industry programma van FME en hebben we vorig jaar al een nieuwe service voor interim-management en management search gelanceerd", aldus AKOS-directeur Wouter van Ree.
Daarnaast brengt het bedrijf haar adviestak steeds meer naar voren op alle focusgebieden en voert het nu ook productiescans uit om de efficiëntie en bottlenecks van productieprocessen in kaart te brengen en te verbeteren. "De huidige profilering en huisstijl draagt dat momenteel onvoldoende uit. Daarom zullen we de komende periode een volledig vernieuwde huisstijl lanceren, inclusief een nieuw logo en vernieuwde websites", aldus marketingmanager Petra Barelds. "De nieuwe websites zullen ook fungeren als hub en kennisbank voor de industrie en arbeidsmarkt."

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Hier kunt u een reactie plaatsen bij het bericht .
Uw e-mailadres zal niet op de website worden getoond.
Uw naam *
Uw E-mail *
Uw bericht *
 

Van onze partners meer (4)...

DIS Sensors

B&R Industriele Automatisering BV

Perfection in Automation  

Rollon Lineairtechniek BV

Rotero Holland bv

ab op Twitter

TwitterlogoVolg ab nu ook op Twitter!

Onze accountnaam is: @aenb