Laatste nieuws:

14 maart 2019 15:17

Motrac Industries neemt elektrische aandrijftechniek op in de ISO 9001:2015

TÜV Nederland heeft onlangs aan Motrac Industries het ISO 9001:2015 en VCA certificaat uitgereikt. Het certificaat is afgegeven voor de kwaliteit van het ontwerpen, assembleren en onderhouden van hydraulische en elektrische installaties en ook voor het leveren van componenten voor hydraulische en elektrische installaties. Wereldwijd is het certificaat drie jaar geldig.

Directeur Reesink Industries Maarten Vinkesteijn (links) neemt het ISO 9001 2015 certificaat in ontvangst.'
Directeur Reesink Industries Maarten Vinkesteijn (links) neemt het ISO 9001 2015 certificaat in ontvangst.
1/1
Meer over
Bedrijven

Bij de scope van de hercertificering is de elektrische aandrijftechniek de nieuwkomer bij Motrac Industries. In september 2018 werd de productreeks uitgebreid met een compleet pakket elektrische aandrijftechniek. Directeur Reesink Industries, Maarten Vinkesteijn: "ISO- en VCA-certificering zijn erg belangrijk. We zien steeds meer dat klanten toch een officieel certificaat willen zien, zodat ook zij hun interne kwaliteitscontrole beter kunnen waarborgen. Het was voor ons daarom een logische stap om onze elektrische aandrijftechniek mee te nemen in de hercertificering."

Nieuwe versie ERP

Drie jaar geleden was Motrac één van de eerste zeven bedrijven in Nederland die het ISO 9001:2015 certificaat officieel uitgereikt heeft gekregen van TÜV Nederland. Vinkesteijn: "Een belangrijk uitgangspunt bij het ISO-traject is: ‘Welke kernwaarden vinden onze klanten belangrijk?'. Het antwoord op die vraag was: ‘Ze moeten beschikken over gedegen vakkennis, een goede leverbetrouwbaarheid en doen wat ze zeggen.' We hebben samen met onze medewerkers gekeken naar onze processen en procedures en deze verbeterd. Kort daarvoor hadden we dit principe al toegepast op de implementatie van een nieuw ERP-systeem. Dit heeft geleid tot een constantere kwaliteit en aanzienlijk minder administratieve rompslomp. Hetzelfde principe hebben we ook dit keer weer toegepast bij het ISO-traject en ook bij de implementatie van een compleet nieuwe versie van ons ERP-systeem, dat we eind dit jaar zullen uitrollen."

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb