Laatste nieuws:

29 januari 2019 11:25

Europese hotspot voor servicerobotica gastheer van Schunk expertdagen

Schunk houdt haar expertdagen voor servicerobotica op 27 en 28 februari. Het symposium voor toegepaste servicerobotica zal voor het eerst plaatsvinden in het Deense Odense. De op drie na grootste stad in Denemarken is de afgelopen jaren een hotspot geworden voor Europese servicerobotica.

Onder het motto ‘Towards Open Robotics’ zal de 11e editie van de Expertdagen een overzicht bieden van de huidige technologie, vraagstukken en trends op het gebied van servicerobotica. '
Onder het motto ‘Towards Open Robotics’ zal de 11e editie van de Expertdagen een overzicht bieden van de huidige technologie, vraagstukken en trends op het gebied van servicerobotica.
1/1
Meer over
Bedrijven
Onder het motto ‘Towards Open Robotics' zal de 11e editie van de expertdagen een overzicht bieden van de huidige technologie, vraagstukken en trends op het gebied van servicerobotica. Sprekers zijn onder meer Thomas Pilz (directeur van de Duitse specialist voor automatisering Pilz), Niels Jul Jacobsen (CSO bij Mobile Industrial Robots, een Deense producent van collaboratieve, mobiele robots) en Jamie Paik (professor aan het ETH Lausanne en directeur van het Reconfigurable Robotics Lab).
Ook de onderwerpen die zullen worden behandeld, zijn heel divers: van samenwerking tussen mens en robot, mensachtige componenten en cloud robotica tot microrobotica en biorobots. Het interdisciplinaire symposium richt zich tot onderzoekers en technologen, industriële ondernemingen en start-ups, maar ook sociale en geesteswetenschappers, financiële ondernemingen en investeerders.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb