Laatste nieuws:

5 december 2018 16:19

SMC Pneumatics wijzigt naam in SMC Nederland

SMC Pneumatics verandert haar naam met ingang van 1 januari 2019 in SMC Nederland BV.

SMC Pneumatics verandert haar naam met ingang van 1 januari 2019 in SMC Nederland BV.'
SMC Pneumatics verandert haar naam met ingang van 1 januari 2019 in SMC Nederland BV.
1/1
Meer over
Bedrijven
De oorsprong van de Japanse onderneming SMC ligt in pneumatische componenten en systemen. Enkele jaren na de oprichting in 1959 is SMC zich hierin gaan specialiseren. Met het assortiment pneumatiek is SMC uitgegroeid tot marktleider. Daarom werd in veel landen ‘Pneumatics' in de bedrijfsnaam opgenomen. Hoewel pneumatiek nog steeds tot het kernassortiment behoort, heeft SMC ook andere industriële automatiseringsproducten ontwikkeld als elektrische aandrijvingen, vacuümtechniek, sensoren, apparatuur voor temperatuurregeling en ionizers om statische lading te verwijderen.

Met de naamswijziging verandert ook het website-adres: www.smcpneumatics.nl wijzigt in www.smc.nl. In de e-mail adressen verandert alleen de domeinnaam (smc.nl). De tenaamstelling voor het @-teken wijzigt niet.

In Nederland heeft SMC vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor) en Eindhoven (Technology Center). Opgericht in 1981 heeft SMC Nederland tachtig medewerkers, inclusief een team van 35 sales engineers voor persoonlijk klantencontact. In Eindhoven verzorgt SMC de assemblage van klantspecifieke oplossingen en het onderhoud van SMC Thermo Chillers.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb