Laatste nieuws:

4 juli 2018 13:39

Seminar: de laatste ontwikkelingen en trends rond machineveiligheid

Wat zijn de laatste ontwikkelingen en nieuwste trends op het gebied van machineveiligheid? Welke vernieuwingen zijn er op het gebied van elektrische, pneumatische en hydraulische veiligheid? Dit hoort u tijdens een seminar 'Actuele trends in machineveiligheid' die wordt georganiseerd door EUCHNER.

EUCHNER organiseert de seminar 'Actuele trends in machineveiligheid' '
EUCHNER organiseert de seminar 'Actuele trends in machineveiligheid'
1/1
Meer over
Bedrijven
Pneumatiek en hydrauliek krijgen in machineveiligheid vaak onvoldoende aandacht. Een veiligheidsstop kan dan leiden tot ongewenste bewegingen en daarmee onverwachte gevaren. Bijna elke machine heeft wel cilinders en ventielen. Daarom is goede machineveiligheid alleen bereikbaar wanneer alle energievormen, krachten en bewegingen worden beoordeeld.

Drie seminars

In een informatief seminar zet EUCHNER nieuwe inzichten en nieuwe apparatuur op een rijtje. Het seminar 'Actuele trends in machineveiligheid' wordt op 11 september georganiseerd in Roeselare, 12 september in Diepenbeek en 13 september in Utrecht. U ontvangt tijdens deze seminars praktische tips van Rinus Simonis, Specialist Machineveiligheid - Pneumatiek & Hydrauliek, en Vladimir Dragosavic, Specialist Machineveiligheid - Sensoren en Besturingen. Op alle data vindt het seminar van 12:00 uur tot 16:00 uur plaats. 

Aan dit seminar zijn geen kosten verbonden. Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, waardoor tijdig reserveren raadzaam is. Meer informatie is beschikbaar op www.euchner.nl.