Laatste nieuws:

12 januari 2018 12:53

SKF en ArcelorMittal sluiten raamovereenkomst

SKF gaat producten en diensten leveren aan staalfabrieken in 14 landen in Europa en Noord-Afrika. SKF en ArcelorMittal hebben een meerjarige raamovereenkomst gesloten. Als onderdeel van deze overeenkomst gaat SKF lagers, lagereenheden, afdichtingen en revisie diensten leveren aan ArcelorMittal in 14 landen in Europa en Noord-Afrika. SKF gaat ook TCO (total-cost-of-ownership) besparingsstudies aanbieden om de waarde die wordt gegenereerd door zijn producten en diensten te valideren.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Prestaties verbeteren

Erik Nelander, President, Industrial Sales, EMEA: “Door het langdurig documenteren en valideren van besparingen die onze producten genereren, kunnen we de waarde van het samenwerken met SKF aantonen. Dankzij onze 'application engineering kennis' en lokale aanwezigheid – zowel rechtstreeks als via onze erkende distributeurs – zijn we uitstekend in staat om ArcelorMittal te helpen de prestaties van hun activiteiten te verbeteren.”

Kosten besparen

De raamovereenkomst omvat de verkoop, het onderhoud en de vervanging van standaardlagers en -eenheden, rollagers en afdichtingen. SKF zal ook lagerrevisies aanbevelen en uitvoeren. Dit zal ArcelorMittal in staat stellen kosten te besparen en te helpen in zijn ambities om zijn CO2 voetafdruk te verkleinen en een circulaire economie te ontwikkelen.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb