Laatste nieuws:

12 januari 2018 12:49

Nieuw boek: Secure Remote Access for Industrial Machines for Dummies

After-sales service en ondersteuning voor industriële machines zijn kostbaar en tijdrovend. Ervaren engineers en technici reizen naar klantlocaties om problemen in kaart te brengen, vragen te beantwoorden, trainingen te geven en problemen op te lossen. Zou het niet geweldig zijn om snel en veilig diagnoses te kunnen stellen en het grootste deel van die problemen op afstand te kunnen oplossen?

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Dit vormt het thema voor het boek ‘Secure Remote Access for Industrial Machines for Dummies' van HMS Industrial Networks. Het boek beschrijft hoe de eWON producten van HMS werken en hoe ze lezers in staat stellen om:
• De zakelijke voordelen van remote access te zien
• Te begrijpen hoe veilige toegang via internet en clouds kan worden gegarandeerd
• Te begrijpen hoe problemen op afstand kunnen worden gediagnosticeerd en opgelost.

De doelgroep voor dit boek bestaat uit automatisering- of veldtechnici die werkzaam zijn bij een machinebouwer of bij OEM’s (Original Equipment Manufacturers). Hun uitstekende kennis van de machines die ze bouwen of onderhouden, wil niet direct zeggen dat ze even vertrouwd zijn met nieuwe technologieën als cloud computing, remote access, informatiebeveiliging en de werking van internet in het algemeen. Het boek behandelt deze en meer onderwerpen en is voornamelijk geschreven voor ‘niet-techneuten’.

Lees meer op www.ewon.biz