Laatste nieuws:

, 22 september 2009 09:13

Lineaire actuator met geïntegreerde driver

HaydonKerk biedt een lijn van hybride lineaire actuatoren. Het innovatieve ontwerp biedt ontwikkelaars van machines en apparaten, een compacte oplossing met relatief veel vermogen in de compacte bouwvorm.

'
1/1
 

De nieuwste ontwikkeling is de Motodrive lineaire actuator. De Motodrive is uitgerust met een stappenmotor (size 17) met geïntegreerde aanstuurelektronica (200 tot 12.800 stappen / omwenteling). Hiermee is hij bijzonder geschikt voor toepassingen waar een hoge positioneernauwkeurigheid vereist is. De actuatoren zijn leverbaar in een single stack en een double stack uitvoering, wat resulteert in een maximale lineaire kracht van respectievelijk 220N en 350N bij een slaglengte van maximaal 63mm. De uitgaande spline as zorgt voor de anti-rotatie, waardoor de actuator direct toepasbaar is in bijvoorbeeld dispensing, pick and place en klepregelingen. De benodigde voedingsspanning bedraagt 12..42VDC en de run / hold stroom zijn afzonderlijk instelbaar. Voor de aansturing zijn de volgende aansluitingen beschikbaar: enable, stap en richting.

bron: ERIKS Aandrijftechniek bv - Elmeq

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden