Laatste nieuws:

, 8 september 2009 07:25

Nog 45 miljoen beschikbaar voor kenniswerkers

Eind september kunnen bedrijven zich weer inschrijven voor de kenniswerkersregeling. Voor de tweede ronde is nog 45 miljoen euro beschikbaar. In totaal werd door de ministeries van EZ en OCW 180 miljoen euro beschikbaar gesteld om kenniswerkers te behouden voor het Nederlandse bedrijfsleven. Door de crisis moeten bedrijven mogelijk bezuinigen op onderzoek. Dit kan leiden tot een verlies aan onderzoekscapaciteit dat na de crisis niet eenvoudig is op te bouwen.

'
1/1
De komende anderhalf jaar kunnen al 1472 onderzoekers aan de slag bij128 projecten bij universiteiten en grote technologie-instituten. Met deze detacheringen is 135 miljoen euro gemoeid. FME is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de Kenniswerkersregeling en onderhoudt  contacten met het ministerie van EZ om deze regeling in de praktijk voor alle partijen tot een succes te maken. Op het ledengedeelte van de FME-website vindt u onder 'Ontwerp& Productie' regelmatig actuele berichtgeving met betrekking tot de kenniswerkersregeling.

bron: FME

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden