Laatste nieuws:

, 5 augustus 2009 16:20

AZ Hollink opent haar deuren in het Verenigd Koninkrijk en Spanje

AZ Hollink is recentelijk een samenwerking aangegaan met partners in het Verenigd Koninkrijk en Spanje. Vanuit deze filialen zal de markt in deze landen bewerkt worden. AZ Hollink geeft aan dat het niet haar doel is om de grootste te worden, maar dat het gaat om klanten goede producten, service en kwaliteit te bieden. Ook in de economisch wat mindere tijden.

'
1/1
AZ Hollink is als koppelingspecialist bekend binnen de Benelux. Sinds oktober 2008 werkt de onderneming echter ook internationaal. Zowel binnen als buiten de EU heeft AZ Hollink agentschappen, aan wie exclusief verkocht wordt. Met name de populaire TB Wood's koppelingen en de eigen Hollink productlijnen zijn zowel binnen als buiten de EU erg succesvol. De Hollink productlijnen worden constant uitgebreid met nieuwe typen. Veel lijnen zijn uitwisselbaar met andere merken die reeds in vele toepassingen op de Europese markt draaien. AZ Hollink garandeert vanwege haar jarenlange ervaring met koppelingen, dat de kwaliteit minimaal gelijkwaardig is ten opzichte van andere merken.

bron: AZ Hollink B.V.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden