Laatste nieuws:

, 1 juli 2009 10:00

Rockwell Automation geeft demonstraties tijdens de beurs Drinktec

Rockwell Automation presenteert op de komende Drinktec 2009 in München (Hal A4, standnummer 428) haar meest recente automatiserings- en informatieoplossingen, specifiek ontwikkeld voor de drankenindustrie. Met de nieuwe oplossingen kan deze industrie de uitdagingen van vandaag en morgen aan en tegelijkertijd vooruitgang boeken in de verbetering van haar productie. Tot deze uitdagingen behoort de keuze voor duurzaamheid door detailhandel en consument.

'
1/1
 

De drankenindustrie wordt geconfronteerd met steeds strengere eisen op dat gebied. Aanpassingen van productiemethoden met het oog op duurzaamheid zijn dan ook onvermijdelijk. De drankenindustrie heeft bijgevolg een groeiende behoefte aan automatiseringsoplossingen die de opbrengst van installaties optimaliseren en verliezen door verspilling en productiefouten tegengaan. Rockwell Automation besteedt veel aandacht aan haar relaties met hoofdleveranciers. Tegelijk ontwikkelt het een breder aanbod in oplossingen voor de drankenindustrie waarmee het de hele productieketen beheert; van het proces tot en met de verpakking van gereed product. 

Rockwell Automation toont op de beurs:

 

Een werkende brouwerij in miniatuuruitvoering - ontwikkeld in samenwerking met  ProLeiT, Endress & Hauser en de Technische Universiteit München in Weihenstephan. De brouwerij is een voorbeeld van best-in-class automatisering in combinatie met informatietechnologie en branchekennis. Fabrikanten kunnen met dergelijke flexibele oplossingen het toenemend aantal productvarianten verwerken en tegelijkertijd een superieure productkwaliteit handhaven.

Industriële oplossingen - Te zien is ook onze digitale meng- en vloeistofroutering; een illustratie van de expertise van Rockwell Automation, gebaseerd op meer dan 100 jaar ervaring met productietechnologie en decennia aan expertise in het leveren van industriële automatiseringsoplossingen. Gebruikers in de industrie kunnen hiermee hun productie op een duurzame wijze inrichten.

PlantPAx - Dit is de nieuwe naam voor procesbesturingssystemen van Rockwell Automation. Tegelijkertijd is het de volgende stap in het naadloos integreren van automatisering, batchvorming, verpakken en zakelijk-administratieve systemen.

Oplossingen op MES-niveau - Klanten, concurrenten en regelgeving zorgen ervoor dat de eisen steeds hoger komen te liggen. Bedrijven in de drankenindustrie willen daarom zeker zijn van hun productkwaliteit, veiligheid en handelen conform wettelijke verplichtingen. Tijdens de beurs zijn oplossingen op MES-niveau te zien voor fabrikanten uit de drankenindustrie; daarmee kunnen zij handelen conform wettelijke eisen en tegelijkertijd verbeteringen aanbrengen in hun totale product life-cycle met betrekking tot kosten, kwaliteit en flexibiliteit.

Oplossingen voor machinebouwers - Rockwell Automation biedt bezoekers haar ‘Magic Match'-service. Daarmee worden fabrikanten uit de drankenindustrie in contact gebracht met de juiste partners om een oplossing te formuleren die past bij hun specifieke behoeften. Rockwell Automation laat op deze wijze fabrikanten uit de drankenindustrie profiteren van haar diepgaande kennis van deze industrie en haar omvangrijke netwerk met OEM-partners.

Integrated Architecture - De basis van al onze oplossingen voor de drankenindustrie is Integrated Architecture. Het is een multidisciplinaire besturings- en informatiearchitectuur waarmee een grote verscheidenheid aan applicaties gemaakt kan worden. Met deze technologie kunnen drankenfabrikanten informatie beschikbaar stellen van en naar alle onderdelen van de fabriek - van procesapplicaties tot en met verpakkingsapplicaties.

bron: Rockwell Automation

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden