Laatste nieuws:

ROTTERDAM, 10 oktober 2008 17:03

Vector/SEW treedt hard op tegen Chinese kopieën

Op de markt van aandrijftechniek duiken weer regelmatig producten op die in verschijning als twee druppels water op de SEW-producten lijken of er onmiskenbaar kopieën van zijn. In feite zijn het producten van inferieure kwaliteit die niet doen wat ze beloven. De handelswijze doet sterk denken aan de dubieuze handel in nepkleding die doorgaans van een bedroevende hoedanigheid is.

'
1/1
SEW-Eurodrive tolereert geen enkele inbreuk op haar intellectuele- en industriële-eigendomsrechten. Wij treden dan ook hard op tegen bedrijven die zich met SEW-productpiraterij bezighouden. Op de beurs Aandrijftechniek & Factory Automation, die onlangs in Utrecht werd gehouden, hebben wij ter bescherming van onze rechten beslag laten leggen op Chinese namaakproducten en catalogi. Ook twee jaar geleden en op de Hannover Messe 2006 gingen wij hiertoe over. Door op deze manier op te treden, willen wij bedrijven die industriële diefstal plegen, ieder zuchtje wind uit de zeilen nemen, de goede naam van onze producten verdedigen en klanten behoeden voor de aanschaf van slechte producten.

bron: Vector

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden