Laatste nieuws:

ROTTERDAM, 12 augustus 2008 12:36

CBI presenteert vier bedrijven uit India en Macedonië op MOTEK 2008

Snel groeiende economieën hebben een steeds grotere behoefte aan productieautomatisering. In een groot aantal opkomende markten wordt aan deze behoefte voldaan door componenten te importeren. Maar er zijn ook een paar landen die een eigen industrie hebben ontwikkeld voor regeltechniek, positionering, handling en automatisering.

'
1/1

Op de wereldbeurs voor automatisering, van 22 - 25 september in de Messe Stuttgart in Duitsland, presenteert het CBI vier bedrijven die klaarstaan om een positie op de Europese markt te veroveren. Deze pioniers op het gebied van productautomatisering in India en Macedonië zijn te vinden in het CBI Paviljoen, hal 6, stand 6234, op MOTEK 2008.

Meer dan duizend deelnemers presenteren hun producten aan meer dan 40.000 bezoekers op MOTEK, de wereldbeurs voor automatisering en montage. Het is voor de eerste keer dat beleidsmakers leveranciers kunnen ontmoeten die actief deelnemen aan het intensieve programma voor exportbegeleiding van het CBI (Centrum tot Bevordering van de Import uit Ontwikkelingslanden).

Aandrijvingen 

De door het CBI geauditeerde bedrijven zijn onder meer fabrikanten van mechanische en elektrische aandrijvers, transporteurs en rollers, permanent magnetische motoren, laadtransporteurs, metaalscheidingsapparatuur en vertragingsmotoren. Het CBI presenteert bovendien informatie over andere producenten op het gebied van componenten, transmissie en montage die in de nabije toekomst de sprong naar de Europese en EFTA-markt zullen wagen. Het CBI Paviljoen is de plaats bij uitstek om een vruchtbare relatie aan te knopen met deze buitengewoon gekwalificeerde bedrijven. 

In de afgelopen 40 jaar hebben duizenden exporteurs uit ontwikkelingslanden hun weg naar Europa gevonden via de uitgebreide CBI-programma's voor beheer, kwaliteit en betrouwbaarheid van exportactiviteiten en de noodzakelijke vereisten om te slagen op de Europese markt. Graag verwelkomen we u in het CBI paviljoen om uw wensen en eisen te bespreken op het gebied van transporteurs, aandrijvers, gelijkstroomtractie, telescopische laders, positionering of vertraging, en krachtaandrijvingsapparatuur.

Deelnemende CBI-bedrijven

Gears and Gear Drives (India) www.gearsandgeardrives.com

Metalex (Macedonia) www.metalex.co.mk

Power Build (India) www.pbl.co.in

Rotomag Motors and Controls (India) www.rotomag.com

Wat is het CBI?

Het Centrum tot Bevordering van de Import uit Ontwikkelingslanden (CBI) is een agentschap van het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Nederland. Sinds 1971 draagt het CBI bij aan een rechtvaardige economische ontwikkeling van een keur aan ontwikkelingslanden en landen met een overgangseconomie door hulp te bieden bij de versterking van de concurrentiekracht van bedrijven op het gebied van exportmarketing en -beheer, gericht op de Europese en EFTA-markt.

bron: CBI

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden