Laatste nieuws:

DEVENTER, 27 mei 2008 12:09

Vimag-symposium over procesinnovatie in de metaalindustrie

Snel op de hoogte raken van trends en ontwikkelingen over procesinnovatie in de metaalindustrie? Dat kan door deel te nemen aan het ontbijtsymposium dat de VIMAG op 13 maart a.s. tijdens de Techni-Show 2008 organiseert.

Plaats van handeling is de Prins Claus Congreszaal van de Jaarbeurs te Utrecht. Na kennis te hebben genomen van trends en ontwikkelingen kan de bezoeker de beursvloer op om met eigen ogen ‘live' de meest recente innovaties te ervaren.

Het ontbijtsymposium van de VIMAG staat volledig in het teken van procesinnovaties. Een viertal gerenommeerde sprekers belicht het thema vanuit hun eigen visie en praktijk. Zo schetst G. Huizinga, hoofd Technologie en Innovatie van FME-CWM, de trends en ontwikkelingen op het gebied van 24/7-productie voor productiebedrijven in de technologische maakindustrie. De mogelijkheden en aandachtspunten die zijn opgedaan in lopende 24/7-projecten passeren daarbij de revue. Vervolgens wordt het thema belicht aan de hand van praktijkervaringen van twee Nederlandse producenten. De heren H. Willemsen, algemeen directeur van Wila en F. Kevenaar, algemeen directeur van Brabant Components, gaan achtereenvolgens in op procesinnovatie bij de productie van kleine, respectievelijk grote series. Daarnaast gaat de heer R. Aernoudts van het Lean Manufacturing Institute in op de mogelijkheden die Lean Manufacturing biedt voor procesinnovatie binnen de metaalindustrie.

De aanvang van het symposium staat gepland om 8.00 uur. Voorafgaand worden bezoekers vanaf 7.00 uur in de foyer van de Prins Claus Congreszaal ontvangen met een ontbijt, zodat de ochtendfile zoveel mogelijk kan worden vermeden.

Deelname aan het symposium staat open voor iedereen die actief is in, betrokken bij of geïnteresseerd in de metaal- en machine-industrie. De deelnamekosten bedragen voor VIMAG- en NEVAT-leden € 70,=; niet-leden betalen € 95,=. Aanmelden kan via het secretariaat van de VIMAG ( info@vimag.nl ) of via de VIMAG-website ( www.vimag.nl ). Hier kan ook het volledige programma worden gevonden.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden