Laatste nieuws:

DEVENTER, 27 mei 2008 11:50

Aandrijftechniek Innovatie Award 2008: 'laat Nederland zien waarin u goed bent'

De Aandrijftechniek Innovatie Award is een erkenning voor vakmanschap op het gebied van aandrijftechniek, besturingstechniek en productieautomatisering. Er zijn drie prijzen in de wacht te slepen: de Applicatie Award, de Product Award en de Publieksprijs. Tot 1 april kunnen applicaties en producten worden ingezonden. Donderdag 29 mei worden de genomineerden bekendgemaakt, de Awards worden de eerste beursdag van de Industriële Week 2008 (30 september) uitgereikt.

Producten, applicaties of diensten komen voor jurering in aanmerking als ze in 2007 of in 2008 op de Nederlandse markt zijn of worden geïntroduceerd. Ze moeten voldoen aan de CE-markering, bovendien hebben ze een directe relatie met aandrijftechniek. De inzendingen worden beoordeeld door een zeskoppige jury onder voorzitterschap van Job van Amerongen van Universiteit Twente. De jury beoordeelt aan de hand van criteria als innovativiteit, duurzaamheid, toegevoegde waarde voor de gebruiker, business potential, economisch rendement en zaken als versterking concurrentiepositie.

Met de Awards wil organisator VNU Exhibitions, gesteund door de Feda, laten zien waarin Nederlandse bedrijven excelleren. Award-winnaar 2006 Niels Vermaat van Vector Aandrijftechniek herinnert zich dat de prijs precies op het juiste moment kwam. "Het winnen van de Product Award voelt als het krijgen van een puik diploma op school. De publiciteit die ons systeem heeft gekregen, sluit perfect aan op de discussies over het broeikaseffect en de behoefte aan energiezuinigheid." René Jansen van Zilverton, winnaar van de Applicatie Award ziet tot op de dag van vandaag zijn naam nog terug in de vakbladen. "Toen de uitnodiging op de mat viel voor de Applicatie Award zeiden we tegen elkaar: ‘Dit is een uitstekende gelegenheid om ons en onze applicatie op de kaart ter zetten."

www.aandrijftechniek-online.nl

Aandrijftechniek 2008 vindt plaats van 30 september tot en met 3 oktober en is de grootste en meest complete beurs op het gebied van aandrijftechniek, productieautomatisering en besturingstechniek in de Benelux. Aan de beurs, waar 240 exposanten aan deelnemen zijn diverse activiteiten gekoppeld waaronder de TechTours, innovatieroutes op basis van functie en interesse; Executive Dinner voor bezoekers met een functie op ‘C' level, avondopening op donderdag (voor de gehele Industriële Week) en de uitreiking van de Aandrijftechniek Innovatie Award.

Aandrijftechniek & Factory Automation is niet meer los te denken van de Industriële Week. Gelijktijdig vinden de vakbeurzen Macropak, Industrial Processing, Aandrijftechniek & Factory Automation, Industrie & ICT en ICT & Logistiek plaats. Tijdens de Industriële Week wordt de gehele industriële keten in kaart gebracht, waardoor professionals uit de industrie de gelegenheid wordt geboden zowel kennis te maken met integrale proces- en product(ie)innovaties als met specialistische deelgebieden. Het concept van de Industriële Week zal een steeds belangrijkere rol gaan vervullen als drager.

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb

Agenda meer (11)

14 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Manufacturing
15 mei 2024 - Antwerp Expo, Antwerpen (B)
Advanced Engineering
15 mei 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Food Tech Event
15 mei 2024 - Evenementenhal Hardenberg
Maakindustrie Expo
28 mei 2024 - 's-Hertogenbosch
Power Electronics & Energy Storage
5 juni 2024 - Brabanthallen, 's-Hertogenbosch
Vision, Robotics & Motion
10 juni 2024 - Frankfurt Am Main (D)
ACHEMA
1 oktober 2024 - Evenementenhal Gorinchem
METAVAK

Geen nieuws meer missen?

Meldt u dan direct aan voor de gratis ab nieuwsbrief.

 

Knop nieuwsbriefMet de gratis ab nieuwsbrief wordt u wekelijks op de hoogte gehouden over het aandrijven en besturen nieuws. U ontvangt wekelijks het laatste nieuws en elke maand een themanieuwsbrief.

 

Direct aanmelden