Laatste nieuws:

12 oktober 2015 12:42

Dassault Systèmes verhuist naar ‘s-Hertogenbosch

Dassault Systèmes is vanuit Maarssen naar 's-Hertogenbosch verhuisd. Sinds 28 september is het Nederlandse hoofdkantoor gevestigd aan de Utopialaan 25, in hetzelfde gebouw als het vorig jaar overgenomen Nederlandse softwarebedrijf Quintiq. Daarmee zet Dassault Systèmes meteen de volgende stap naar het integreren van beide bedrijven.

'
1/1
Meer over
Verhuizingen

De software en diensten van Dassault Systèmes worden gebruikt voor het ontwikkelen van innovaties in vrijwel elke marktsector. De afgelopen jaren is alle beschikbare functionaliteit geïntegreerd in het cloud-gebaseerde 3Dexperience-businessplatform. "Wij helpen bedrijven om samen met klanten en partners sneller onderscheidende innovaties te ontwikkelen. Dit doen we door innovatieprocessen te innoveren", zegt Dick Hissink, verkoopdirecteur Business Transformation en 'geo leader' Benelux van Dassault Systèmes.

3D-printen, Internet of Things en smart cities

De eerste helft van 2015 is de omzet van Dassault Systèmes met zestien procent gegroeid, tot bijna € 1,37 miljard. Het bedrijf verwacht de komende jaren succesvol te blijven groeien als gevolg van strategische investeringen op het gebied van 3D-printen, het Internet of Things en smart cities. "Vanuit het nieuwe Nederlandse kantoor op een A-locatie langs de A2, kunnen onze mensen beter inspelen op alle groeikansen in de Benelux", aldus Hissink. Hij geeft leiding aan drie verkoopteams, die zich richten op business transformation, value solutions en professional channel.

http://www.3ds.com//