Laatste nieuws:

9 maart 2015 14:29

Aventics Nederland viert nieuwe locatie

“Onze nieuwe locatie is een feit. En we zijn trots op het resultaat!” General Manager Geert-Jan Stöver van Aventics in Nederland is positief gestemd over de verhuizing die onlangs heeft plaatsgevonden.

Het nieuwe pand aan de Mijlstraat 22 in Boxtel.'
Het nieuwe pand aan de Mijlstraat 22 in Boxtel.
1/1
Meer over
Verhuizingen

Aventics, voorheen Rexroth Pneumatics, is nu bijna één jaar als zelfstandige onderneming actief op de markt. Eind 2014 heeft Aventics het oude pand aan de Kruisbroeksestraat verlaten, waarmee zij ook afscheid namen van de oud-collega’s van Bosch Rexroth. Het nieuwe adres is Mijlstraat 22, 5281 LL te Boxtel en zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 088 - 099 8000.

Het pand aan de Mijlstraat is totaal gerenoveerd en ‘Aventics-proof’ gemaakt. Naast de kantoorruimte is ook de productieomgeving en het magazijn gevestigd op dit adres. Dit biedt de gewenste capaciteit om meer pneumatische en elektropneumatische kasten te produceren.

Geert-Jan Stöver (General Manager): “We zien de vraag naar totaaloplossingen groeien, wij bieden het gehele traject. Van engineering en montage tot aan installatie en service. Op deze wijze wordt de klant ontzorgt, met korte communicatielijnen naar onze medewerkers.” Tevens is er in het nieuwe pand een demo-ruimte ingericht om de nieuwste ontwikkelingen van pneumatische componenten en systemen te demonstreren. “Wij zijn klaar voor de toekomst!”