Laatste nieuws:

24 april 2014 11:29

Machinefabriek gerealiseerd in hart van kenniscentrum

Machinefabriek Irmato Precision Parts Helmond B.V. (IPP) is onlangs verhuisd naar de Irmato vestiging in Veldhoven. Met de verhuizing wordt de kennis van de Engineer van de High-Tech industrie en het vakmanschap van de maakindustrie samengebracht.

Als laatste onderdeel van de verhuizing werd de 5-assige CNC machine MAZAK VARIAXIS 630-5xII in Veldhoven binnengebracht.'
Als laatste onderdeel van de verhuizing werd de 5-assige CNC machine MAZAK VARIAXIS 630-5xII in Veldhoven binnengebracht.
1/1
Meer over
Verhuizingen

Als laatste onderdeel van de verhuizing werd de 5-assige CNC machine MAZAK VARIAXIS 630-5xII in Veldhoven binnengebracht. Deze machine staat opgesteld voor het vertalen van complexe verspaningsvraagstukken naar het vervaardigen van machine onderdelen, in enkel stuks en kleine series, tegen passende prijzen.

Engineering in eigen beheer

Met deze machinefabriek geeft Irmato invulling aan het ‘one-stop-shop’ concept. Irmato is in staat om volledig in eigen beheer een concept product te ontwikkelen en te engineeren. Bij Irmato Precision Parts worden klantspecifieke fijnmechanische onderdelen vervaardigd, om vervolgens geassembleerd te worden tot modules en apparaten. Deze vinden hun afzet op vele markten, van Scheepsbouw tot Semiconductor en van Food en Agriculture tot Medische industrie.