Laatste nieuws:

10 april 2018 09:56

Theo Bruijninckx benoemd tot CEO van Huisman Equipment

Theo Bruijninckx is benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van Huisman Equipment. Bruijninckx volgt Joop Roodenburg, die als President aan de slag gaat voor Huisman. Roodenburg gaat zich richten op de ontwikkeling van nieuwe technische oplossingen en de relatie met klanten.

Theo Bruijninckx is benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van Huisman Equipment (beeld: Huisman Equipment)'
Theo Bruijninckx is benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van Huisman Equipment (beeld: Huisman Equipment)
1/1
Meer over
Personen
Joop Roodenburg zegt: “Huisman is sinds 1981 een familiebedrijf. Ik heb het bedrijf overgenomen van mijn vader en het is mijn wens het bedrijf over te dragen aan de volgende generatie. Ik ben nu 67 jaar en ik maak een stap naar een andere rol. We werken nu bijna een jaar met Theo samen en we zijn ervan overtuigd dat hij verder zal bouwen aan een solide en meer gestructureerde basis voor ons bedrijf. Naast zijn aantoonbare ervaring in een sector die relevant is voor de onze, delen we de overtuiging dat innovatie cruciaal is voor het succes van Huisman. Daarnaast hebben we hem leren kennen als no-nonsens, rechtdoorzee en als een prettig persoon”.

Op 1 mei 2017 trad Theo Bruijninckx (55) aan bij Huisman als Chief Financial Officer en als lid van de directie. Bruijninckx is een bedrijfseconoom met een postdoctorale graad als Controller. Hij heeft uitgebreide algemene en financiële management ervaring, die hij onder andere heeft opgedaan tijdens de 24 jaar die hij bij Ballast Nedam werkte. In 2004 trad hij toe tot de Raad van Bestuur van Ballast Nedam als CFO, gevolgd door zeven jaar als CEO.