Laatste nieuws:

23 april 2024 17:02

Derde editie ‘10x klaar voor Industry 4.0’ voor MKB'ers

Digitalisering is cruciaal voor het concurrentievermogen van MKB-maakbedrijven. Daarom maken Produmize en TNO nu alvast bekend dat medio september 2024de derde editie van hun programma ‘10x klaar voor Industry 4.0’ van start gaat. Het programma is beperkt tot 10 plekken – vandaar de naam – zodat de organisatoren elke deelnemer voldoende aandacht kunnen geven.

"We zijn mee gaan doen aan het programma '10x klaar voor Industry 4.0' omdat het een laagdrempelige introductie is", zegt Pelle de Jong van Niverplast, dat deelneemt aan het lopende programma.'
"We zijn mee gaan doen aan het programma '10x klaar voor Industry 4.0' omdat het een laagdrempelige introductie is", zegt Pelle de Jong van Niverplast, dat deelneemt aan het lopende programma.
1/1
Meer over
Bedrijven
"Het is een misvatting dat de stap naar Smart Industry groot en kostbaar moet zijn," zegt Jeroen Broekhuijsen, cto Smart Industry van TNO. "Ons programma bewijst dat je door simpelweg te beginnen en gerichte inzet in korte tijd geweldige resultaten kunt behalen, zelfs tegen minimale kosten." In workshops werken deelnemers samen aan het verbeteren van hun productieprocessen. In praktische zin krijg je inzicht in productiedata door handige real-time dashboards. En met de expertise van Produmize en TNO op het gebied van data-analyse, dashboarding en procesoptimalisatie levert dit zeggen zij gegarandeerd succes op.

Laagdrempelige introductie

"We zijn mee gaan doen aan het programma '10x klaar voor Industry 4.0' omdat het een laagdrempelige introductie is in een gebied waarin wij ons wilden verkennen, maar waarvoor wij niet de tijd konden maken om dat in zijn geheel zelf te doen." aldus Pelle de Jong van Niverplast, deelnemer aan het lopende programma.

Wil je meer over het programma en over de ervaring van eerdere deelnemers? Ga dan hier naar de Produmize-website en neem contact met ze op.

 

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb