Laatste nieuws:

16 april 2024 17:27

MA-IT opent Competence Center in Amsterdam

Vanaf april 2024 is MA-IT MyAutomation ook gevestigd in Amsterdam. De nieuwe vestiging in Amsterdam Zuidoost dient niet alleen als kantoor. De locatie fungeert ook als Competence Center voor onder andere de verdere ontwikkeling van engineers - voor zowel jong talent als voor de mediors, seniors en lead engineers van MA-IT.

'
1/1
Meer over
Bedrijven

Managing director Aram Malas: "Door de uitbreiding van ons partnerprogramma en de inmiddels verbrede portfolio kon een competence center niet uitblijven. Hier borgen we vaardigheden, kennis en technologie om processen verder te innoveren en te verbeteren. Dat doen we door te investeren in specifieke kennisgebieden om zo een netwerk van experts opzetten. Met die geavanceerde kennis in specifieke sectoren, blijven we vooroplopen bij nieuwe ontwikkelingen en kunnen we dus snel reageren op veranderende zakelijke vereisten en opkomende technologieën." 

Keuze voor Amsterdam

Ook de keuze voor deze locatie in Amsterdam is belangrijk. Steden kennen een steeds prominentere rol in de wereldeconomie. Los van de bevolkingsgroei, kiezen steeds meer mensen voor de stad en daar te wonen en werken. Die ontwikkeling gaat gepaard met uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en infrastructuur. Twee marktsegmenten waarin MA-IT gezien hun prognoses de komende jaren een groter aandeel gaat hebben.

 


 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb