Laatste nieuws:

13 maart 2024 09:12

Lesjöfors Group vestigt nieuw distributiecentrum in Haaksbergen

Lesjöfors Group opent in Haaksbergen een speciaal gebouwd distributie- en verkoopcentrum voor het standaard voorraadassortiment. Het bedrijf is één van de grootste verenfabrikanten in de wereld. Het nieuwe distributiecentrum bestrijkt heel continentaal Europa bedienen, inclusief de express-leveringsservice die al beschikbaar is in Scandinavië.

'
1/1
Meer over
Bedrijven
"Als we op volle capaciteit draaien, hebben we meer dan 12.000 standaardartikelen op voorraad die onmiddellijk kunnen worden gekocht en dezelfde dag nog kunnen worden geleverd in heel continentaal Europa, wat onze positie als de nummer één partner in duurzame veer- en stansoplossingen versterkt", aldus Ali Akhondzadeh, general manager voor Stocks Springs Europe.

'Nummer één leverancier'

Ola Tengroth, ceo van de Lesjöfors Group: "We kunnen nu voldoen aan de vraag van klanten om op dezelfde dag te leveren vanuit ons standaardassortiment veren, gasveren, gestanste producten, draadproducten en aanverwante producten. Om onze marktpositie in ons snel groeiende standaardassortiment te versterken, kijken we uit naar dit nieuwe logistieke centrum. Mede hierdoor, proberen we onze ambities veilig te stellen om de nummer één leverancier van kwaliteitsstandaard artikelen in de branche te worden."

Getalenteerde mensen

De investering maakt deel uit van een strategisch programma van de Lesjöfors Group dat de afgelopen drie jaar de omzet heeft zien stijgen van 250 miljoen euro naar 400 miljoen euro. Lesjöfors is volop aan het werven en is op zoek naar getalenteerde mensen die hun team willen komen versterken.

 

ab op X

Volg ab nu ook op X!

Onze accountnaam is: @aenb